top of page

Wat anderen 

zeggen

over mij

Nanja Tiggelaar_klein-10_edited.jpg
Nanja Tiggelaar_klein-11_edited.jpg

Anouk

"Ik heb echt ontzettend veel aan de coaching gehad. Ik merk dat ik vooral weer het vertrouwen in mezelf heb gevonden. Ik weet weer welke dingen me helpen bij oplopende spanning en heb veel meer rust in mijn hoofd. Ook als het even wat minder gaat, ben ik minder streng voor mezelf en mag het er veel meer zijn. Mn hoofd en gevoel staan veel meer met elkaar in verbinding."

Nanja Tiggelaar_klein-11.jpg

Antonet

"Coaching bij Nanja is laagdrempelig en op maat. Een enorm luisterend oor zonder oordeel. Wat voor mij belangrijk is geweest om echt eens stil te staan bij mijn gevoelens en niet als een malle maar plichtsgetrouw door te gaan. Ik wilde steeds een stip op de horizon, maar daar was ik nog niet aan toe. Je mág ziek zijn, je mág verdrietig zijn, je mág boos zijn. Elke keer werd de vinger weer op de zere plek gelegd en werd ik weer teruggefloten om bij mijn gevoel te blijven. In mijn hoofd wist ik het wel, maar mijn gevoel kwam niet mee. Dit had ik nodig om weer vooruit te kunnen!" 

Nanja Tiggelaar_klein-11.jpg

Corina

"De training / coaching ‘Terug naar de basis’ van en met Nanja, heeft voor mij zicht op het lef naar mijn volgende stap opgeleverd.

 

Het werd door het gesprek en de verschillende oefeningen die Nanja gebruikt, heel helder dat ik vooral ‘pijn aan het vermijden was’ en dat voor ‘het plezier gaan’ mij veel meer geeft! Dat wist ik wel maar Nanja liet mij op een liefdevolle stevige manier zien dat als ik blijf doen wat ik doe, er niet veel verandert. Door de ochtend ben ik weer goed naar mijn (basis)waardes gegaan, heb weer meer vertrouwen gekregen en ik kan mijn ogen richten op wat waardevol voor mij is. Het flipovervel met alle punten waar ik blij van word en die waardevol zijn, hangt in mijn kamer zodat ik mezelf er steeds aan kan herinneren! 

 

Als je ‘vast’ zit of je merkt dat je op een punt bent gekomen dat je zelf niet meer goed weet hoe je de volgende stap moet zetten, dan helpt Nanja je op een heldere, warme en professionele manier weer richting jouw basis te gaan. En dat alles met een flinke dosis lichtheid en humor waardoor je met energie uit de training komt!"

bottom of page