Wat anderen 

zeggen

over mij

Heidy

“Voor mij was het in mijn coachproces belangrijk dat iemand me hielp mijn gedachten te ordenen en om weer duidelijk te krijgen wat echt belangrijk voor mij is. Nanja hield mij op momenten dat het nodig was “een spiegel “ voor. Verder heeft het maken van afspraken om zelf aan de slag te gaan tussen de afspraken door, mij erg geholpen om niet bij de pakken neer te gaan zitten maar om aan het werk te gaan. De “controle” bij een volgende afspraak was hierin voor mij erg belangrijk. Vooral in het begin van het traject. Ik zat flink in de put en zag even niet meer het nut van ergens aan werken. Het traject heeft mij erg geholpen om door een zware periode in mijn leven heen te komen. Het heeft me ook handvatten gegeven om ervoor te zorgen dat ik niet weer in dezelfde valkuilen ga trappen. Ben je dus op zoek naar een coach die eerlijk tegen je is, heel veel geduld heeft en precies aanvoelt wat iemand nodig heeft, dan ben je bij Nanja aan het juiste adres!

Emmy

"De workshop Op verhaal komen was voor mij als een grondige zolderopruiming waarbij je samen verhaalt over je vondsten: je zet zaken bij het grof vuil en stoft af wat weer in het licht mag komen te staan. Samen spinnenwebben te lijf gaan werkt en geeft ruimte."

 

Kees

"Wat een heerlijke manier om tijdens de workshop Op Verhaal komen mijn "IK" weer te mogen ontdekken! Ik weet weer waar het in mijn leven "ECHT" om gaat."

 

Adriette

"Deze middag Op verhaal komen heb ik vanuit het grote geheel, mijn verhaal, met behulp van verhelderende schrijfoefeningen, getrechterd naar het heden en de toekomst. Naar dat wat ik vooral WEL wil doen in mijn leven!"

 

Catharina

"Wanneer je openstaat voor coaching en je houdt van schrijven, dan is Op verhaal komen bij Nanja echt een aanrader. Het programma, de omgeving en vooral de coach nodigen uit tot zelfreflectie en ontspanning.”

 

Ingrid

"Al een aantal keren heb ik mogen leren en ervaren van Nanja. Nanja raakt mij elke keer weer op de juiste plek. Of het nu is om haar warme persoonlijkheid, de prettige omgeving waarin de trainingen worden gegeven of het geloof dat ze overbrengt in het gebruik van schrijven, ze inspireert me. In de training De magie van schrijven ontdekken heb ik wederom gemerkt dat ik het middel schrijven heel makkelijk en bruikbaar kan inzetten binnen mijn eigen coachtrajecten. Ik heb de juiste tools en handvaten gekregen om dit te doen. Dank je wel daarvoor!"

 

Adriette

"Ik vond het wederom heel bijzonder om tijdend de Magie van schrijven ontdekken te ervaren hoe schrijven kan helpen bij het ordenen van gedachten, wensen, doelen en nog zo veel meer. Wat mij betreft is het de kracht van de eenvoud die hier ook aan bijdraagt! En ik wil heel graag anderen deze kracht ook laten ervaren, zodat zij weer een stap verder komen met waar ze naar op zoek zijn of naar toe willen. Ik heb mijn rugzak weer gevuld met inspirerende schrijfopdrachten om te gebruiken bij coaching en training. Dankjewel daarvoor!"

 

Manja van TalentaanZ

"Voor mij heeft de dag De magie van schrijven gebracht wat ik hoopte: direct inzetbare schrijfopdrachten en zicht op het effect ervan. Er was een goede balans tussen ‘kennis nemen van’ en ‘leren door te ervaren’. Er was een fijne en constructieve sfeer. Een aanrader! 

 

Mihaela

“Ik kwam bij Nanja terecht voor coaching omdat ik merkte dat ik vast liep in mijn persoonlijke ontwikkeling en zelfs leuke dingen zwaar begon te vinden. Het was een hele verlichting om samen met Nanja uit te zoeken waar het door kwam en hoe ik sommige dingen aan kon pakken zodat de relaties met anderen niet langer vastliepen. Ik heb mijzelf door dit traject beter leren kennen waardoor ik steviger in mijn schoenen sta. Zo wist ik bijvoorbeeld nooit waarom ik conflicten lastig vond terwijl ik al tal van conflicthanteringscursussen heb gevolgd. Dat heb ik met Nanja mogen onderzoeken en het werd een eyeopener. Nanja geeft de prikkels om verder na te denken over wat je belangrijk vindt en hoe je het wél wil hebben. Give it a try!”

 

 

Nicole

"Overall echt een topmiddag. Met een traan, lach, zucht en gestuiterde woorden kom je bij de workshop Op verhaal komen meer tot de kern van wie je bent en waar je graag naar toe wil. Top!"

 

 

 

 

Rolande

"Deze middag Op verhaal komen betekende voor mij letterlijk en figuurlijk afstand nemen van mijn dagelijkse leven en op een leuke, ongedwongen en zinvolle manier in een kleine groep onder professionele begeleiding bij mezelf te rade gaan wie ik ben en wat voor mij belangrijk is in het leven. De schrijfopdrachten nodigden mij daar zeker toe uit en leverden nieuwe inzichten op. Hetzelfde kan gezegd worden over de prachtige buitenlocatie en het 'mijmeren op de dijk' wat voor mij heel inspirerend was!

Maarten van Naar Maarten

"Als therapeut, maar ook als mens twijfel ik wel eens over de keuzes die ik maak of heb gemaakt. Ik vraag me dan af of ik op de goede weg zit. In mijn werk, maar ook in mijn eigen leven. Dan is het heerlijk om Nanja te mogen ontmoeten, die weer kan zorgen voor orde en ruimte. Nanja is een zeer authentieke coach is die durft stil te staan, te luisteren, je ruimte te geven, te leren ontdekken, te leren voelen. Met veel geduld, compassie en tegelijkertijd met een grote dosis relativeringsvermogen en de nodige provocatie weet ze precies stil te staan bij de punten waar het om draait, wat ik nodig heb en vooral: hoe ik verder kan met dat wat ik ontdekt heb. Ik kijk terug op een zeer inspirerende training De magie van schrijven ontdekken, die mij op mijn reis weer een flinke duw in de goede richting heeft gegeven, waardoor ik weer durf te genieten van wat goed gaat in mijn werk en leven en daarbij wel op een liefdevolle manier grenzen te durven maken om zo goed voor mijzelf en mijn omgeving te blijven zorgen."

Lisette van Jij bent Oke

"Ik ben zo enthousiast over De magie van schrijven ontdekken waardoor ik bijna niet kan kiezen wat ik op ga schrijven. Ik voel me net als een klein kind dat voor het eerst iets heeft ontdekt. Nieuwe dingen en inspiratie om oude dingen van die stoffige plank af te halen. De dag was dus erg inspirerend en het prikkelde me dusdanig waardoor ik het meteen ben gaan implementeren. Wat een verrijking."

 

 

 

 

Anne van Ganiq

"Ik wil je graag nogmaals bedanken voor de mooie workshop De magie van schrijven ontdekken die je voor ons verzorgd hebt. Het heeft mij weer nieuwe inzichten gegeven (over mijzelf en in het algemeen) en we kunnen de oefeningen ook goed gebruiken tijdens onze training en coaching. Ik heb de manier waarop je werkt als heel prettig ervaren. Je weet op een natuurlijke manier mensen te prikkelen, tot nadenken aan te zetten en te bemoedigen. Zonder oordeel of afwijzing of stelligheid en met een (wat mij betreft) goede dosis humor."