top of page

Wat anderen 

zeggen

over mij

Nanja Tiggelaar_klein-10_edited.jpg
Nanja Tiggelaar_klein-11_edited.jpg

Anouk

"Ik heb echt ontzettend veel aan de coaching gehad. Ik merk dat ik vooral weer het vertrouwen in mezelf heb gevonden. Ik weet weer welke dingen me helpen bij oplopende spanning en heb veel meer rust in mijn hoofd. Ook als het even wat minder gaat, ben ik minder streng voor mezelf en mag het er veel meer zijn. Mn hoofd en gevoel staan veel meer met elkaar in verbinding."

Nanja Tiggelaar_klein-11.jpg

Antonet

"Coaching bij Nanja is laagdrempelig en op maat. Een enorm luisterend oor zonder oordeel. Wat voor mij belangrijk is geweest om echt eens stil te staan bij mijn gevoelens en niet als een malle maar plichtsgetrouw door te gaan. Ik wilde steeds een stip op de horizon, maar daar was ik nog niet aan toe. Je mág ziek zijn, je mág verdrietig zijn, je mág boos zijn. Elke keer werd de vinger weer op de zere plek gelegd en werd ik weer teruggefloten om bij mijn gevoel te blijven. In mijn hoofd wist ik het wel, maar mijn gevoel kwam niet mee. Dit had ik nodig om weer vooruit te kunnen!" 

Nanja Tiggelaar_klein-11.jpg

Heidy

“Toen ik startte met coaching zat ik flink in de put en ik zag even niet meer het nut van ergens aan werken. Het traject met Nanja heeft mij erg geholpen om door een zware periode in mijn leven heen te komen. Het heeft me ook handvatten gegeven om ervoor te zorgen dat ik niet weer in dezelfde valkuilen ga trappen. Ben je dus op zoek naar een coach die eerlijk tegen je is, heel veel geduld heeft en precies aanvoelt wat iemand nodig heeft, dan ben je bij Nanja aan het juiste adres!"

bottom of page