Ik ben Nanja

Als ik zelf met iemand in zee ga, wil ik graag weten wie die ander is en of ik aan het 'goede adres' ben. En ik kan me voorstellen dat dit ook voor jou geldt. Tegelijk realiseer ik me dat wat ik on line laat zien, maar een tipje van de sluier is. Ik snap dus dat het prettig is om óók persoonlijk kennis te maken. Voel je daarom vooral vrij om contact met me op te nemen voor een verdere kennismaking. Ik ontmoet je graag in Dieden.

 

En hieronder neem ik je alvast een beetje mee in mijn leven...

Wie ben ik? Een nuchtere, warme, snel denkende, positieve Groningse van 50 jaar die geniet van de grote en kleine dingen in het leven en na verschillende omzwervingen in Noord-Brabant aan de Maas is beland. Ik woon op een heerlijke plek aan de dijk samen met Peter, hond, kat en kippen. Ook de jongste dochter van Peter woont op dit moment bij ons. 

 

Ik houd van de weidsheid van dit rivierenlandschap en van de rust die ik hier vind. Het is de plek waar ik woon en ook de plek waar ik werk. Veel mensen die hier op bezoek komen, geven aan dat ze als vanzelf al een beetje tot rust zijn gekomen door de rit over de dijk en dat snap ik. Zelf kan ik elke dag weer genieten van de natuur, de rivier, de stilte en de ruimte.

In 2005 heb ik gekozen voor coaching. Met name omdat ik het zo bijzonder vond dat zoveel mensen niet doen wat ze 'eigenlijk zouden willen'. En nog steeds ben ik geboeid door ons gedrag - waarom doen we wat we doen & wat hebben we nodig om ook echt te gaan doen wat bij ons past en te kunnen zijn wie we in essentie zijn? 

 

Door de jaren heen, heb ik een hoop geleerd - door ervaringen in mijn leven, door het volgen van opleidingen & trainingen, door te lezen, door te reflecteren, door te kijken & te luisteren naar de mensen die ik ontmoet. En tegelijk blijf ik leren over het vak, over mezelf en over menselijk gedrag. Mijn eigen leerproces gaat elke keer weer gepaard met vallen en weer opstaan. Soms met een glimlach, soms met frustratie en gelukkig ook elke keer weer met een basisvertrouwen dat het goed is en goed komt. Zaken die me hierbij helpen: accepteren dat ik ben zoals ik ben, kijken naar welke (kleine) beweging er wél mogelijk is, voelen wat er te voelen valt, mezelf vragen wat nu goed voor mij is, praten met mensen die dichtbij me staan, schrijven, mediteren, wandelen en het oké vinden als het een keertje niet oké is..,

Graag doe ik die dingen waarbij ik merk dat ik echt iets toe kan voegen. En ik hoop dat ik elke keer weer die keuzes weet te maken die hierbij passen.

 

In mijn werk als coach en en als trainer vind ik het wezenlijk om echt contact te maken van mens tot mens. ​Ik geniet als ik voel dat deze verbinding er kan zijn, dat er ruimte is voor weten, niet-weten, humor, verdriet, hoofd & hart. Ik geloof in openheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Ook werk ik met warmte en nuchterheid & kijken naar wat er wél kan zodat er weer helderheid en ruimte ontstaat. Samen doen we wat nodig is voor jou en voor de stappen die je wil zetten. Want uiteindelijk zitten we niet 'zomaar' aan tafel. Het concreet werken aan het realiseren van een doel staat centraal en het omzetten van inzichten naar daadwerkelijk doen is hierbij essentieel wat mij betreft.

Tot slot: ik geloof dat coachen & trainen vragen om persoonlijk en professioneel onderhoud. En daarom mag je uiteraard van mij verwachten dat ik me scherp houd op mijn vakgebied en dat ik me ten allen tijde bewust ben van mijn rol als coach en als trainer.

 

Op linkedin lees je meer over mijn ervaring & gevolgde opleidingen. 

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over mij of mijn manier van werken? Neem dan contact met me op!