top of page

Ik ben Nanja

Als ik zelf met iemand in zee ga, wil ik graag weten wie die ander is en of ik aan het 'goede adres' ben. En ik kan me voorstellen dat dit ook voor jou geldt. Tegelijk realiseer ik me dat wat ik on line laat zien, maar een tipje van de sluier is. Ik snap dus dat het prettig is om óók persoonlijk kennis te maken. Voel je daarom vooral vrij om contact met me op te nemen voor een verdere kennismaking. Ik ontmoet je graag in Dieden.

 

En hieronder neem ik je alvast een beetje mee in mijn leven...

Wie ben ik? Een nuchtere, warme, snel denkende, positieve Groningse van 51 jaar die geniet van de grote en kleine dingen in het leven en na verschillende omzwervingen in Noord-Brabant aan de Maas is beland. Ik woon (en werk) op een heerlijke plek aan de dijk samen met Peter, hond & kat. De weidsheid van dit rivierenlandschap brengt me rust. Elke dag kan ik weer genieten van de natuur, de rivier, de stilte en de ruimte.

In 2005 heb ik gekozen voor coaching. Met name omdat ik het zo bijzonder vond dat zoveel mensen niet doen wat ze 'eigenlijk zouden willen'. En nog steeds ben ik geboeid door ons gedrag - waarom doen we wat we doen & wat hebben we nodig om ook echt te gaan doen wat bij ons past en te kunnen zijn wie we in essentie zijn? 

 

Door de jaren heen, heb ik een hoop geleerd - door ervaringen in mijn leven, door het volgen van opleidingen & trainingen, door te lezen, door te reflecteren, door te kijken & te luisteren naar de mensen die ik ontmoet. En tegelijk blijf ik leren over het vak, over mezelf en over menselijk gedrag. Mijn eigen leerproces gaat elke keer weer gepaard met vallen en weer opstaan. Soms met een glimlach, soms met frustratie en gelukkig ook elke keer weer met een basisvertrouwen dat het goed is en goed komt. 

 

In mijn ontmoetingen met anderen is echt contact maken van mens tot mens eigenlijk altijd het startpunt. ​Ik geniet als ik voel dat deze verbinding ontstaat, dat er ruimte is voor weten, niet-weten, humor, verdriet, hoofd & hart. Ik kijk graag naar wat er wél kan zodat er weer helderheid en ruimte ontstaat. Vertaald naar mijn werk: samen doen we wat nodig is voor jou en voor de stappen die je wil zetten. Want uiteindelijk zitten we niet 'zomaar' aan tafel. Het concreet werken aan het realiseren van een doel staat centraal en het omzetten van inzichten naar daadwerkelijk doen is hierbij essentieel wat mij betreft.

Tot slot: ik geloof dat 'werken met mensen' vraagt om persoonlijk en professioneel onderhoud. En daarom mag je uiteraard van mij verwachten dat ik me scherp houd op mijn vakgebied en dat ik me ten allen tijde bewust ben van de rol die ik heb..

 

Op linkedin lees je meer over mijn ervaring & gevolgde opleidingen. 

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over mij of mijn manier van werken? Neem dan contact met me op! Wil je graag eerst een keer kort kennismaken, boek dan hier een gratis kennismakingssessie.

bottom of page