top of page

Terug naar de Basis

nieuwe data volgen

Nanja Tiggelaar_klein-2.jpg

Jezelf zijn en blijven. Als mens én in je werk als coach, trainer of hulpverlener. Jouw werk zó doen dat het klopt voor jou en niet alleen goed is voor de ander maar óók voor jou.
 

Klinkt eigenlijk heel logisch toch? Maar juist als je met hart & ziel voor de ander werkt, met groot gemak veel geeft, als je veel ziet & voelt. Juist dan loop je de kans dat je soms voorbijgaat aan jezelf en niet meer doet wat goed is voor jou. Dat je bijvoorbeeld te hard je best gaat doen, je grenzen niet in de gaten houdt, ja zegt terwijl je een nee voelt, je kleiner maakt dan nodig of juist groter, stilvalt terwijl er van binnen van alles gebeurt, noem maar op. Niet gek én het kan je wel flink in de weg zitten omdat je je aanpast, gaat voldoen aan een denkbeeldig plaatje en dus niet meer achter jezelf staat op dat moment. 


In de training Terug naar de Basis gaan we hier samen mee aan de slag. Waarom? Omdat ik geloof dat het enorm waardevol is als je elke keer terug kan naar je eigen basis en het mooiste kan blijven geven van wat je in huis hebt. Zonder dat je jezelf kwijtraakt. 

 

Op deze dag sta jij centraal en dat wat jij nodig hebt om achter jezelf te blijven staan. Wat zijn jouw ingrediënten om jouw werk op jouw manier te doen? Ook als het lastig wordt. Hoe kan je je blijven openzetten voor de ander én tegelijk ook bij jezelf blijven. En hoe kan je blijven staan voor wat jij echt belangrijk vindt?


Wat krijg je?

Een inspirerende dag waarop je mag stilstaan en waarop je mag leren, een kleine groep deelnemers, een prachtige locatie in een klein dorpje vlakbij Nijmegen én een trainer/coach die er ontzettend veel zin in heeft om er samen met jou een mooie dag van te maken.


Iets concreter

In de ochtend is er vooral ruimte om je te verbinden met jezelf & dat waar je voor staat en om al schrijvend nog meer stil te staan bij wat je echt waardevol vindt in je werk. In de middag zoomen we in op de lastige momenten, ga je aan de slag met het maken van je eigen cartoon & maak je van een cirkel een lemniscaat zodat er weer bewegingsruimte ontstaat.

“Ik ben op een leuke, ongedwongen en zinvolle manier bij mezelf te rade gaan: wie ben ik en wat is voor mij belangrijk.”

Voor wie
Jij werkt met hart & ziel met en voor mensen als coach, trainer of hulpverlener. Je ziet veel, denkt snel, geeft graag veel aan de ander én hier loop je ook wel eens in vast. Je wil leren om ook op die momenten dat het lastig wordt trouw te blijven aan jezelf zodat je er én voor de ander kan zijn en tegelijk jezelf niet tekort doet. A
antal deelnemers: minimaal 8 en maximaal 12.


Wanneer
Nieuwe data volgen. Heb je nu al interesse? Mail me dan.

Praktische info

Waar
In De Leurse Maalderij in Leur.

 

De Leurse Maalderij is een prachtige plek vlakbij Nijmegen. Liesbeth is hier gastvrouw en zorgt voor een heerlijke lunch.

 

De locatie is helemaal voor ons gereserveerd. De binnenruimte is open & licht. Bij mooi weer kunnen we ook buiten aan de slag.


Kosten
Deelname kost: € 275,00 euro exclusief btw - inclusief een heerlijke lunch.

IMG_5477 2.jpeg

"De dag was als een grondige zolderopruiming: je zet zaken bij het grof vuil en stoft af wat weer in het licht mag komen te staan."

Opbrengst
Aan het eind van de dag heb je een rugzak gevuld met inspiratie, nieuwe inzichten en bruikbare tips. Je bent in staat om nog beter op te merken wat er in jezelf gebeurt op jouw sleutelmomenten, je hebt alternatieven voor oude patronen en het lukt beter om te schakelen - hierdoor kan je steeds beter terug gaan naar je eigen basis – ook op die momenten dat het lastig wordt. Meer ruimte dus voor eigen regie, voor groei als mens & als professional.


NB: je bent aan het eind vd dag geen expert in bijvoorbeeld ACT, je bent wel (weer) een stuk wijzer over jezelf geworden. Groeien als mens is in mijn optiek groeien als professional. En wat je leert kan je uiteraard weer doorgeven aan anderen.


Extra: Follow-up

Iedere deelnemer kan zich tijdens de trainingsdag aanmelden voor een coachgesprek van een half uur; deze vindt plaats twee weken na de trainingsdag. Dit geeft je de mogelijkheid om - als het stof wat is neergedwarreld - nog een keer te bespreken hoe je verder wil met de inzichten van de dag. Dit is een extraatje en geen must. Inschrijven hiervoor kan op de dag zelf. Meerprijs hiervoor is € 45,00.

Nanja Tiggelaar-21_zonder balk.jpg

Begeleiding
De hele dag wordt begeleid door Nanja Tiggelaar.


Contact

Heb je toch nog vragen of twijfel je of deze dag voor jou is? Mail me dan alsjeblieft zodat ik met je mee kan denken en je vragen kan beantwoorden: nanja@tiggelaar.nl.
 

Inschrijven

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan meteen in. Het aantal deelnemers is beperkt. Wacht dus niet te lang!

Inschrijven

Meld je direct aan!

Leuk dat je interesse hebt in de training Terug naar de Basis.


Op dit moment zijn er nog geen nieuwe data bekend.

Je interesse nu alvast kenbaar maken, mag uiteraard wel! 
 
Vragen?
Neem contact met me op via 06 557 32 631 of stuur een mailtje naar nanja@tiggelaar.nl.

Factuurgegevens

Dank je wel voor je mail - je hoort zo snel mogelijk van me.

bottom of page